Η Ryanair αναγνωρίζει την Unite Union στο Ηνωμένο Βασίλειο


ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ RYANAIR

Η Ryanair χθες (11 Ιουνίου) ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη δεύτερη συμφωνία αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας με την Unite the Union, που θα είναι τώρα το αντιπροσωπευτικό σώμα των πληρωμάτων καμπίνας που απασχολούνται απευθείας από τη Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η συμφωνία ακολουθεί την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης της Ryanair με τις ενώσεις στην Ιταλία ANPAC/ANPAV.

Η συγκεκριμένη συμφωνία πληρώματος καμπίνας ακολουθεί τις εκτεταμένες διαπραγματεύσεις με την Unite the Union και καλύπτει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο διαθέτει περίπου το 25% του στόλου της Ryanair. Η Ryanair ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Unite the Union και το Εταιρικό Συμβούλιο του Πληρώματος Καμπίνας της Ryanair για να καταλήξουν άμεσα σε μια τελική συμφωνία για τα πληρώματα καμπίνας που απασχολούνται απευθείας από τη Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Eddie Wilson, Chief People Officer της Ryanair:

Είμαστε χαρούμενοι για την υπογραφή της συμφωνίας αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας με την Unite the Union στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μία ακόμη υπογραφή συμφωνίας της Ryanair με ενώσεις, από την απόφαση για την αναγνώριση τους το Δεκέμβριο 2017. Ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περισσότερες συμφωνίες τις επόμενες εβδομάδες, στις χώρες όπου οι συγκεκριμένες ενώσεις έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με πρακτικό και θετικό τρόπο. Βλέπουμε λιγότερη πρόοδο σε μερικές μικρότερες χώρες όπου ασήμαντα ζητήματα (όπως άδειες των επισήμων των ενώσεων) καθυστερούν τη διαδικασία.

Παρόλα αυτά, ο αριθμός των αυξανόμενων συμφωνιών αναγνώρισης με πιλότους και πληρώματα καμπίνας επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πρόοδος και πείθει τους σκεπτικούς που υποστήριζαν ότι η απόφαση μας το Δεκέμβριο του 2017 δεν ήταν αληθινή. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την Unite the Union, και το Εταιρικό Συμβούλιο τους πάνω σε ζητήματα ανησυχίας για τα πληρώματα καμπίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...