Η Qatar Airways αεροπορική εταιρεία της χρονιάς


Με το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” διακρίθηκε η Qatar Airways στην τελετή των Air Transport Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Εκάλη και υπό την παρουσία στελεχών της αεροπορικής βιομηχανίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, η εξοχότητά του,  Akbar Al Baker δήλωσε: “Μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση από τους αναγνώστες του Air Transport News ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά μας να είμαστε οι καλύτεροι στη βιομηχανία και να προσφέρουμε τους επιβάτες μας ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποτελεί ύψιστη τιμή να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από τους έμπιστους επιβάτες μας, οι οποίοι επιλέγουν να πετούν με την Qatar Airways, ενώ παράλληλα αυτή η διάκριση μας ωθεί να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να παρέχουμε το επίπεδο της δέσμευσης, της εξυπηρέτησης και της προσοχής στη λεπτομέρεια που αξίζουν κάθε φορά όσοι επιλέγουν την εταιρεία μας για τα ταξίδια τους”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” απονεμήθηκε στην Qatar Airways για την αδιάκοπη φιλοδοξία της να διασφαλίσει ότι η ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει είναι η καλύτερη στη βιομηχανία, τόσο όσον αφορά το προϊόν, όσο και την εξυπηρέτηση, μια φιλοδοξία που επιβεβαιώθηκε νωρίτερα στο μήνα με την παρουσίαση της QSuite, της νέας Business Class της εταιρείας, στην κορυφαία έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν.


Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κράτους του Κατάρ, γιορτάζει 20 χρόνια πορείας και ταξιδιών σε περισσότερους από 150 leisure και business προορισμούς. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορικής εταιρεία στον κόσμο αναμένεται να προσθέσει μια σειρά από νέους προορισμούς στο επεκτεινόμενο δίκτυό της για το 2017, όπως οι Τσιάνγκ Μάι, Δουβλίνο, Νίκαια, Σκόπια κ.α. πετώντας τους επιβάτες με ένα υπερσύγχρονο στόλο που αποτελείται από 195 αεροσκάφη.

Σχετικά Άρθρα