Ικανοποιώντας τη λαχτάρα για παραδεισένιες παραλίες: Από τον Μάιο του 2016 η Eurowings θα πετάει στο νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου

lufthansa-eurowings, η Eurowings θα πετάει στο νησιωτικό κράτος του ΜαυρίκιουΚΟΛΟΝΙΑ / ΒΟΝΝΗ – Καταπληκτικές παραλίες, φανταστικές περιοχές για καταδύσεις και παρθένα φύση – το νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου στον νοτιοδυτικό Ινδικό Ωκεανό είναι ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς της Ασίας. Από τις αρχές Μαΐου της επόμενης χρονιάς, αυτός ο διηπειρωτικός προορισμός θα είναι προσβάσιμος άνετα και οικονομικά από την Κολονία/Βόννη με την Eurowings. Οι πτήσεις για Μαυρίκιο είναι άμεσα διαθέσιμες προς κράτηση.

Στις 5 Μαΐου της επόμενης χρονιάς, η Eurowings θα εγκαινιάσει μια εβδομαδιαία πτήση προς το νησί. Ένα αεροσκάφος τζετ μακρινών αποστάσεων τύπου Airbus A330 θα πετάει από την Κολονία/Βόννη προς το διεθνές αεροδρόμιο Grand Port του κεντρικού νησιού του συμπλέγματος, κάθε Πέμπτη στις 17:05 και θα φτάνει την επόμενη ημέρα στις 06:55 τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής προς τη Γερμανία με Eurowings θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή στις 08:35 τοπική ώρα. Το τζετ θα προσγειώνεται βάσει προγράμματος στην Κολονία την Παρασκευή στις 18:25.

Οι επιλογές πτήσεων της νέας Eurowings αυξάνονται διαρκώς όπως φαίνεται και από την προσθήκη αυτού του νέου προορισμού. Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων αναχωρούν από την Κολονία/Βόννη αλλά υπάρχουν και εξαιρετικές πτήσεις ανταπόκρισης για διηπειρωτικούς προορισμούς από και προς το Αμβούργο και το Βερολίνο/Τεγκέλ.

Η Eurowings θα αρχίσει τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων τις επόμενες εβδομάδες αρχικά με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200 από την Κολονία/Βόννη. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings περιλαμβάνει συνολικά έξι διηπειρωτικούς προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο 2015/2016, μεταξύ αυτών δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Πλάτα, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), στην Ταϋλάνδη (Πουκέ, Μπανγκόγκ) και στο Ντουμπάι. Από την καλοκαιρινή περίοδο του επόμενου έτους η προσφορά πτήσεων θα διευρυνθεί και με άλλους προορισμούς, μεταξύ αυτών και ο Μαυρίκιος.

Κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν στο internet στο www.eurowings.com ή στο www.germanwings.com καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο της Germanwings στο +49 (0)180 6 320 320.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...