Η Emirates διακρίθηκε με τρία βραβεία στα Skytrax World Airline Awards 2022

  • Σημαντική βράβευση για την αεροπορική εταιρεία στην κατηγορία «Οικονομική Θέση», μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται η προσήλωσή της να παρέχει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επιβάτες της.
  • Διάκριση της αεροπορικής εταιρείας στην κατηγορία «Καλύτερο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον Κόσμο» για 17η συνεχή φορά.

Η Emirates διακρίθηκε με τρία βραβεία στα Skytrax World Airline Awards 2022 στις κατηγορίες: «Καλύτερη Οικονομική Θέση στον Κόσμο», «Καλύτερη Υπηρεσία Εστίασης σε Οικονομική Θέση στον Κόσμο» και -για 17η συνεχή φορά- «Καλύτερο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον Κόσμο». Τα συγκεκριμένα βραβεία αποδεικνύουν τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πτήσης στους επιβάτες της, με όσους έχουν επιλέξει την Οικονομική Θέση να επωφελούνται από άνετους χώρους, προσεκτικά επιλεγμένα μενού, ένα μεγάλο εύρος επιλογών ψυχαγωγίας εν πτήσει, και επιλεγμένες ανέσεις, όπως παιδικά παιχνίδια.

Σε μια εποχή που η μείωση του κόστους έχει άμεση προτεραιότητα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί μακροπρόθεσμες επενδύσεις, με σκοπό να συνεχίσει να βελτιώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει σε όλες τις κατηγορίες θέσης.

Οι διακρίσεις της Emirates στα βραβεία Skytrax ακολούθησαν την πρόσφατη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας σχετικά με επενδύσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας πτήσης των επιβατών της. Συγκεκριμένα, μέρος της επένδυσης αφορά 120 αεροσκάφη, ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης στην ιστορία του κλάδου. Τα αεροσκάφη θα διαθέτουν το πλέον αναβαθμισμένο εσωτερικό καμπίνας, νέες υπηρεσίες με επίκεντρο τη φιλοξενία και βελτιωμένες εκδοχές των προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, ξεκινώντας από τη χρονιά που διανύουμε. Επιπλέον, η Emirates θα επενδύσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια σε συστήματα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς εν πτήσει με την Thales, με στόχο να γνωρίσουν οι επιβάτες από κοντά τη διευρυμένη συλλογή 5.000 καναλιών της αεροπορικής εταιρείας σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας, καθώς και μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών υψηλής τεχνολογίας, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον νέο στόλο αεροσκαφών Α350.

Οι επιβάτες που «πετούν» με την Οικονομική Θέση της Emirates, προς οποιονδήποτε από τους 130 προορισμούς του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μενού από τοπικές και εποχικές επιλογές, με «πλούσια» κυρίως πιάτα, ορεκτικά και επιδόρπια, εμπνευσμένα από τον προορισμό τους. Επιπλέον, η Emirates τιμά περήφανα εορτασμούς που προκύπτουν από κουλτούρες και παραδόσεις σε όλον τον κόσμο, διαθέτοντας παραδοσιακά πιάτα για περιστάσεις όπως το Diwali, τα Χριστούγεννα, το Ραμαζάνι, το Eid Al Adha, το Σεληνιακό Νέο Έτος, το Oktoberfest και το Onam.

Η Emirates διαθέτει μία από τις πλέον ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας εν πτήσει. Το ice, το σύστημα ψυχαγωγίας που βραβεύτηκε από το Skytrax για 17η  φορά φέτος, προσφέρει πάνω από 5.000 κανάλια ψυχαγωγίας, με 4.000 ώρες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και σχεδόν 3.500 ώρες μουσικής και podcast, με τους επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 40 γλώσσες. Εκτός από την ψυχαγωγία, το ice της Emirates προσφέρει μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης της πτήσης, την προβολή του ουρανού σε πραγματικό χρόνο κατά την απογείωση και την προσγείωση μέσα από κάμερες που είναι τοποθετημένες στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, καθώς και το EmiratesRED, το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι live μετάδοσης και αγορών εν πτήσει στον κόσμο.

Το ice είναι επίσης το μόνο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει που προσφέρει αποκλειστικό πρόγραμμα από τη Shahid, με περισσότερες από 135 ώρες εξαιρετικά δημοφιλούς αραβικού περιεχομένου σε 15 εκπομπές, ενώ θα προστεθούν κι άλλες τους επόμενους μήνες. Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που συνεργάστηκε με το HBO Max, προσφέροντας αποκλειστικά επιτυχημένα προγράμματα μέσω της αναμετάδοσης.

Η Emirates συνδυάζει την πολυπολιτισμική ομάδα του πληρώματος καμπίνας, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 130 εθνικότητες, με την εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα της αεροπορικής εταιρείας εν πτήσει. Τα μέλη του πληρώματος, που έχουν ήδη εκπαιδευτεί ώστε να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, μέσω ενός απαιτητικού εκπαιδευτικού προγράμματος που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Ecole hôtelière de Lausanne, βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία φιλοξενίας. Το πρόσφατο πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εκμάθηση των τεσσάρων πυλώνων στους οποίους βασίζονται οι υπηρεσίες: Αριστεία, Επιμέλεια, Καινοτομία και Πάθος.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κουβέρτες από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης πακέτα περιποίησης από βιώσιμα υλικά στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, σε επιλεγμένες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί πρόσφατα ώστε να αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας-, ως υπενθύμιση της ισορροπίας που απαιτείται για την προστασία του πλανήτη μας. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στα πακέτα περιποίησης – κάλτσες, σκιές ματιών, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, καθώς και ένας σελιδοδείκτης-, είναι όλα κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και διατίθενται σε φυσικούς γήινους τόνους.

Οι νεότεροι ταξιδιώτες μπορούν να απασχοληθούν με ειδικά λούτρινα παιχνίδια και κουβέρτες σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, καθώς και με επιλεγμένες τσάντες. Όλα τα παιδικά είδη και παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων των μπουκαλιών, και των ετικετών από ανακυκλωμένο χαρτόνι, που χρησιμοποιούν για την εκτύπωση μη τοξικά μελάνια με βάση τη σόγια.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες εδάφους, η Emirates καταβάλλει σημαντική προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα «έξυπνο», ανέπαφο ταξίδι για τους επιβάτες της. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις Βιομετρικές Έξυπνες Ζώνες στο Ντουμπάι για να κάνουν check-in, να περάσουν από τον έλεγχο της υπηρεσίας αλλοδαπών και μετανάστευσης, αλλά και να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα περίπτερα check-in αυτοεξυπηρέτησης ανέπαφα και τα αυτοματοποιημένα γκισέ για να περάσουν από check‑in τις αποσκευές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB).

Η «έξυπνη», ανέπαφη εμπειρία συνεχίζεται εν πτήσει με τα ψηφιακά μενού να είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής της Emirates, ενώ οι επιβάτες μπορούν να αξιοποιήσουν την εφαρμογή ώστε να δημιουργήσουν μια προτιμώμενη λίστα αναπαραγωγής στο ice.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...