Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για το καλοκαίρι 2019

Νέα βελτιωμένη πολιτική αποσκευών εφαρμόζεται από τις 31 Μαρτίου 2019

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων για τα καλοκαιρινά δρομολόγια από Λάρνακα προς Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Οι πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Κόσιτσε, Τελ Αβίβ και Βηρυτό είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 21 Νοεμβρίου 2018. Η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα πωλήσεις και σε άλλους ελκυστικούς προορισμούς.

Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και πιστεύουμε ότι οι προορισμοί αυτοί θα είναι δημοφιλείς για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε νέα βελτιωμένη πολιτική για τις αποσκευές, η οποία θα επηρεάσει τους επιβάτες που επιλέγουν την κατηγορία ναύλων basic και θα ισχύει από τις 31 Μαρτίου 2019. Σύμφωνα με τη νέα πολιτική για τις αποσκευές, οι κάτοχοι basic εισιτηρίων θα μπορούν να κάνουν check-in μία χειραποσκευή 10 κιλών, προσφέροντας τους ένα πιο άνετο ταξίδι, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν τη χειραποσκευή τους στο αεροσκάφος. Όλοι οι επιβάτες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στο αεροσκάφος ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους), που μπορούν να τοποθετήσουν κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα. Αυτή η νέα πολιτική αποσκευών θα είναι προς όφελος όλων των επιβατών της Cyprus Airways, καθώς θα μειώσει τις καθυστερήσεις επιβίβασης.

Item

ECONOMY BASIC

ECONOMY FLEX

Χειραποσκευή (έως10kg)

Μέγεθος 55х40х20 cm

X

Ενα Προσωπικό Αντικείμενο

(γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους)

Αποσκευή Check-In (23kg)

X

Αποσκευή Check- In (10kg)

Μέγεθος 55х40х20 cm

X

Επιλογή Θέσης

Με χρέωση

Item

ECONOMY BASIC

ECONOMY FLEX

Επιλογή ευρύχωρης θέσης

Με χρέωση

Με χρέωση

Επιστροφή χρημάτων

X

Με χρέωση

Αλλαγή ονόματος

Με χρέωση

Χρέωση αλλαγής ημερομηνίας/πτήσης

Με χρέωση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...