Νέα δρομολόγια από Αθήνα: Μουσκάτ, Καζαμπλάνκα και Σικάγο

Oman Air: ο εθνικός μεταφορέας του σουλτανάτου του Ομάν θα πετάει καθημερινά από το Μουσκάτ στην Αθήνα από τον Ιούνιο του 2019, με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας Boeing 737 MAX! Η Αθήνα είναι το πρώτο από μια σειρά νέων δρομολογίων που θα ξεκινήσει το 2019 η αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας περισσότερες επιλογές διασύνδεσης με το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της εταιρείας προς την Άπω Ανατολή και παγκοσμίως.

Royal Air Maroc (RAM): Ο μαροκινός εθνικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε την επερχόμενη έναρξη του νέου δρομολογίου του μεταξύ Καζαμπλάνκα και Αθήνας από τον Απρίλιο του 2019. Η Royal Air Maroc θα εκτελεί το δρομολόγιο σε ετήσια βάση, 3 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700. Το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει τη διακίνηση των επιβατών της εταιρείας μέσω της Αθήνας προς τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει επιλογές διασύνδεσης μέσω του εκτεταμένου δικτύου προορισμών της Royal Air Maroc, στη Δυτική και την Κεντρική Αφρική.

Η American Airlines ανακοίνωσε τo πολυαναμενόμενo δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου της Αθήνας και του Chicago O’Hare International Airport, με εποχικές καθημερινές πτήσεις που θα ξεκινήσουν από την καλοκαιρινή περίοδο  του 2019, αρχικά από το Μάιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 787-800 Dreamliner. Το Σικάγο αποτελεί τη δεύτερη σύνδεση της αεροπορικής εταιρείας με την Αθήνα, καθώς η American λειτουργεί ήδη σε εποχική βάση το εξαιρετικά επιτυχημένο δρομολόγιο Φιλαδέλφεια – Αθήνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...