Απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιορδανίας – Ρόδου το 2017


ethnos.gr*

Την έναρξη απευθείας αεροπορικών τακτικών πτήσεων το 2017 μεταξύ Ιορδανίας και Ρόδου ανακοινώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι Ιορδανοί τουριστικοί πράκτορες έμειναν ικανοποιημένοι από την πρώτη πιλοτική πτήση Ιορδανία – Ρόδος και επιβεβαίωσαν την έναρξη τακτικών απευθείας πτήσεων τη σεζόν του 2017.

Τα τεχνικής φύσεως ζητήματα που παρουσιάστηκαν στην πτήση της 11ης Σεπτεμβρίου 2016 προς Ρόδο, σχετικά με την έκδοση βίζας, εντοπίστηκαν και καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν, έτσι ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν απρόσκοπτα η διαδικασία έκδοσης της βίζας.

Το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στους στόχους του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικής προβολής και ανάπτυξης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 Το άνοιγμα της αγοράς της Ιορδανίας επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που βρίσκεται σε επικοινωνία με τουριστικούς πράκτορες για την πραγματοποίηση μίας σειράς δράσεων, οι οποίες θα ενισχύσουν το ενδιαφέρον για τη Ρόδο ακόμη περισσότερο.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: ethnos.gr

 

Σχετικά Άρθρα