Νέες τάσεις και λύσεις για τις αεροπορικές εταιρείες στον ψηφιακό κόσμο

Η JRTechnologies (JRT), μαζί με 500 εξειδικευμένα στελέχη αεροπορικών εταιριών, συμμετείχαν στο  Lufthansa Systems Airline Forum, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια πληροφορικής για αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, για να συζητήσουν τις νέες τάσεις και λύσεις για τις αεροπορικές εταιρείες στον ψηφιακό κόσμο. Στην παρουσίασή του, “NDC – ABuzzYouShouldCareAbout,  ο Πρόεδρος της JR Technologies κ.George Khairallah, ανέπτυξε με λεπτομέρεια τη λειτουργικότητα του NDC(NewDistributionCapability) και πώς μπορεί να καταστεί δυνατή η αμεσότητα όσον αφορά την παροχή πρόσβασης σε επιχειρησιακά δεδομένα,σε πραγματικό χρόνο (realtime), παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον προμηθευτή, τον απαιτούμενο έλεγχο ώστε να μπορεί να εφαρμόζει αλλαγές στην επιχειρηματική στρατηγική όταν κρίνεται αναγκαίο.

Το βασικό ζήτημα που χαρακτηρίζει το NDCείναι ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να προωθούν και να διαφοροποιούν το προϊόν τους από τον ανταγωνισμό πιο αποτελεσματικά. Οι αεροπορικές πλέον μπορούν να πουλούν κάτι παραπάνω από απλά τα αεροπορικά εισιτήρια από έναν προορισμό σε έναν άλλον. Με το NDC τώρα είναι σε θέση να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν την συνολική ταξιδιωτική εμπειρία του επιβάτη συμπεριλαμβάνοντας την αισθητική του κάθε σημείου επαφής με τον εκάστοτε πελάτη.

«Επιπλέον υπηρεσίες και πακέτα οικογενειακών ναύλων είναι εύκολο να προσφέρουν όλες οι ανταγωνίστριες εταιρίες αλλά είναι απλά ένα βραχύβιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μεγάλης διάρκειας, θα προκύψει από την πραγματικά δυναμική τιμολόγηση και ομαδοποίηση των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.», δήλωσε ο GeorgeKhairallah, προσθέτοντας, «HJR Technologies συνεργάζεται με τη Lufthansa Systems για να αναπτύξουναπό κοινού τα εργαλεία που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα».

Το NDC αναπτύχθηκε για αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών, online ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρικοί αγοραστές, παγκόσμια συστήματα διανομής και άλλους τεχνολογικούς φορείς, σε συνεργασία με την IATA. Μέσα από αυτή την προσέγγιση συνεργασίας, οι συμμετέχοντες διασφαλίζουν ότι τα υποστηρικτικά σχήματα είναι λειτουργικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, ανεξάρτητα από το επιχειρηματικό τους σκοπό,γεωγραφική θέση, μέγεθος εταιρίας, αγορές-στόχους και ατομικές εμπορικές πολιτικές.

Η JRTechnologiesσυμμετέχει / δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη των NDC λύσεων από το 2013, όταν έγινε Στρατηγικός Συνεργάτης της IATA, και μέλος της DDXSteeringGroup και ChangeManagementGroup. Η JR Technologies έχει επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο, το επίπεδο 3 της NDCπιστοποίησης της ΙΑΤΑ. Η ενασχόληση της JR Technologiesμε το NDC και την πρώιμη ανάπτυξη NDC λύσεων, συμβάλλει καθοριστικά στην μετατροπή του σημερινών δεδομένων της αγοράς, λιανικής πώλησης και διανομής. Η JR Technologies είναι γνωστή για την ανάπτυξη end-to-end NDC Solutions και για την υποστήριξη της μετάβασης του κλάδου στην επόμενη γενιάς εφαρμογές για b2b και b2cσυνεργασίες, διαθέτοντας στο δυναμικό της σχεδόν 200 υπαλλήλους σε διάφορα γραφεία της εταιρίας στο Μίτσιγκαν (ΗΠΑ), Αθήνα, Χανιά– Κρήτη, (Ελλάδα) και στη Βομβάη (Ινδία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...