Συνάντηση για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής αγοράς του Ιράν

Συνάντηση εργασίας με τα προεδρεία Συνδέσμων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Ιράν είχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, με αφορμή την επίσκεψη των Ιρανών επαγγελματιών στην Αθήνα για τη συμμετοχή τους στην πρώτη διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΕ 2017.

Από την πλευρά των Ιρανών εκπροσώπων στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Τεχεράνης (Tehran Tourist and Travel Agencies’ Association), κ. Reza Abazari και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αερομεταφορών και Τουριστικών Γραφείων του Ιράν (Association of Air Transport & Tourist Agencies of Iran -AATTA), κ. Morteza Ghorbani.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία μελών της FedHATTA και των ιρανικών Συνδέσμων, έγινε ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στις σχέσεις των 2 χωρών στον Τουρισμό ενώ συζητήθηκαν και προοπτικές για την ανάπτυξη συνεργασιών, ώστε να τονωθούν οι τουριστικές ροές των Ιρανών στην Ελλάδα αλλά και να αναπτυχθεί το Ιράν ως τουριστικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες τα επόμενα χρόνια.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα συμμετάσχουν στις επαγγελματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης ΜΙΤΕ (19-22 Οκτωβρίου 2017).

Ακόμα, οι Ιρανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, προκειμένου να εξοικειωθούν με το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και της Κρήτης, θα συμμετάσχουν σε ταξίδι γνωριμίας (fam trip) στο Ρέθυμνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΔΩΔΕΚΑ της FedHATTA και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Ρεθύμνου, της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης και της Blue Star Ferries.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Τεχεράνης (Tehran Tour and Travel Agencies’ Association), κ. Reza Abazari και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αερομεταφορών και Τουριστικών Γραφείων του Ιράν (Association of Air Transport & Tourist Agencies of Iran -AATTA), κ. Morteza Ghorbani.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...