Η Celestyal Cruises με νέο «διαφορετικό» και «αυθεντικό» μήνυμα

Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία στα ελληνικά νησιά, ανακοίνωσε το νέο της μήνυμα, “Be Different. Live the Authentic”. Το νέο μήνυμα που θα συνοδεύει το λογότυπο ουσιαστικά αντανακλά την αυθεντική εμπειρία που προσφέρει η εταιρεία στις κρουαζιέρες της στα Ελληνικά Νησιά, την Κούβα και την Τουρκία.

Celestyal Cruises Logo

Η Celestyal Cruises προσκαλεί τους επιβάτες της από όλο τον κόσμο να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία μέσα από τους προορισμούς που επισκέπτεται, τόσο στο Αιγαίο όσο και την Κούβα. Χάρη στα μεσαίου μεγέθους πλοία της, η εταιρεία προσφέρει μοναδικές διαδρομές που συνδυάζουν δημοφιλείς αλλά και πιο εναλλακτικούς προορισμούς, ενώ επάνω στο πλοίο μέσα από τις υπηρεσίες, τις εν πλω δραστηριότητες που προσφέρει αλλά και την οινογαστρονομία, μυεί τους ταξιδιώτες στην κουλτούρα της κάθε περιοχής. Ταξιδεύοντας με τη Celestyal Cruises στο Αιγαίο, οι επιβάτες βιώνουν εν πλω μια αυθεντική ελληνική εμπειρία καθώς επισκέπτονται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά και άλλα πιο μικρά νησιά, όπως η Πάτμος, Ίος, Σύρος, Μήλος. Η Celestyal Cruises διατηρεί τη μοναδικότητά της και στις κρουαζιέρες της αντίστοιχα στην Κούβα καθώς είναι μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας που προσφέρει στους επιβάτες τον περίπλου της, με στάσεις σε τέσσερα λιμάνια.

«Μιλώντας με τους ανθρώπους του χώρου, είναι εμφανές ότι οι προσφορές μας είναι πραγματικά μοναδικές και ότι το νέο μήνυμά μας εκφράζει κατάλληλα το ποιοί είμαστε και τη μοναδική αυθεντική εμπειρία που προσφέρουμε στους επιβάτες μας , δήλωσε η κυρία Σαλώμη Πνευματικού, Marketing Director της Celestyal Cruises.

«Στη Celestyal Cruises συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε προσφέροντας στους επιβάτες μας αυθεντικές εμπειρίες σε κάθε περιοχή που επισκεπτόμαστε.», είπε ο κύριος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Το νέο μας μήνυμα επικοινωνεί με σαφήνεια ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από κάθε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας. Προσκαλούμε τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή  εμπειρία, να ταξιδέψουν μαζί μας, να γίνουν “Διαφορετικοί” και να “Ζήσουν το Αυθεντικό”» .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...