Συνεδρίαση στον ΟΛΠ για τη χάραξη ενιαίου στρατηγικού σχεδιασμού στην κρουαζιέρα


dikaiologitika.gr*

Με στόχο τη χάραξη ενιαίου στρατηγικού σχεδιασμού για την κρουαζιέρα, συνεδριάζει, για πρώτη φορά, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία αποτελείται από 28 μέλη, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμμετάσχουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θεόδωρος Δρίτσας και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου αναμένεται να γίνει ανασκόπηση των θεμάτων που επηρεάζουν τον κλάδο της κρουαζιέρας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη γείτονα χώρα, τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και το Brexit, ενώ θα γίνει προγραμματισμός δράσης για την επόμενη περίοδο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, Θεόδωρος Κόντες, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστο Λαμπρίδη, πρότεινε, λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών της συγκεκριμένης Επιτροπής, αλλά και επειδή πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τον συγκεκριμένο κλάδο, να συγκροτηθούν τέσσερις ομάδες εργασίας.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: dikaiologitika.gr

 

Σχετικά Άρθρα