Ξενοδοχείο διαζυγίων: Χωρίζεις μέσα σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο

Πρόκειται για τα «DivorceHotel», την αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων, που στόχο έχουν να κάνουν το χωρισμό απλά πιο ευχάριστο. Αναλυτικότερα, τα ξενοδοχεία αυτά προσφέρουν ένα αποκλειστικό πακέτο, που επιτρέπει στα ζευγάρια, που βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, να λύσουν το πρόβλημα τους μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, με τη βοήθεια μεσολαβητών και δικηγόρων.

Το πακέτο αυτό κοστίζει από έξι έως δέκα χιλιάδες λίρες και οι σύζυγοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυτελή τους διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, να κάνουν σπα, να δειπνήσουν μαζί, και μετά από αυτά, να πάρουν διαζύγιο.

Πίσω από αυτήν την άκρως πρωτότυπη ιδέα βρίσκεται η ολλανδική εταιρεία DivorceHotel International, που υποστηρίζει, ότι παρέχει ένας πιο θετικός τρόπος, για να δώσει κανείς τέλος στο γάμο του, συγκριτικά με τις παραδοσιακές πρακτικές, που απαιτούν μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών.

Αυτή η εξαιρετικά μοντέρνα προσέγγιση εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια, και εκατοντάδες ζευγάρια έχουν πλέον χωρίσει με αυτόν τον τρόπο.

Η αλυσίδα διαθέτει έξι ξενοδοχεία στην Ολλανδία, ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη και ένα στη Μ. Βρετανία, ενώ γίνονται σχέδια για επέκταση της εταιρείας στο Λος Αντζελες και το Μαϊάμι.

Πηγή: HotelMag.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...