Λαμπερό πάρτυ για τα 40 χρόνια της Grecotel

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel έκλεισε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας και γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτυ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Pallas Athena, με οικοδεσπότη τον νέο Γενικό Διευθυντή, κο Βασίλη Μηναδάκη και πολυάριθμους καλεσμένους από εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κος Μηναδάκης έκανε μία σύντομη ανασκόπηση στην ιστορία των 40 χρόνων του Ομίλου, στα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και στους πολυεπίπεδους στόχους που έχουν τεθεί για το 2016. Επίσης πρόβλεψε ότι: «σύμφωνα με τις ενδείξεις των κρατήσεων και λόγω των ειδικών γεωπολιτικών συνθηκών, τα μηνύματα για τη νέα χρονιά θα είναι αισιόδοξα».

Ο Γενικός Διευθυντής της Grecotel κος Βασίλης Μηναδάκης δέχεται ευχές από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κο Γιώργο Μαρινάκη         Ο Γενικός Διευθυντής της Grecotel

Συνέχισε αναφέροντας ότι: «θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανακαινίσεων των ξενοδοχείων, θα ολοκληρωθεί η επένδυση στην ανανέωση των συστημάτων, των υποδομών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα προστεθεί στην αλυσίδα της Grecotel, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη».

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς περιλάμβανε το λανσάρισμα του νέου βίντεο του Amirandes Grecotel Exclusive Resort στην Κρήτη με μία μοναδική χορογραφία που παρουσιάστηκε ζωντανά από διακεκριμένους  χορευτές εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για 40 τυχερούς ακολούθησε κλήρωση με μοναδικά δώρα που περιλάμβαναν διαμονές, γεύματα σε εστιατόρια & θεραπείες spa στα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου, καθώς και προϊόντα από τη βραβευμένη παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο με βιολογικές καλλιέργειες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...