Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως τα δύο νέα δρομολόγια της Sky Express!

Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμαπτήσεωνγια το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί! Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών, καθώς προσφέρει στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIPLoungesαπό το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flightservice),συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63%σε σχέση με πέρυσι και προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια,τα Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως.

Αυτό το χειμώνα η SkyExpress, για την οποία η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, μπαίνει σε δύο ακόμα ανταγωνιστικά δρομολόγια, το Αθήνα-Κέρκυρα και το Αθήνα-Κως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα εισιτήρια ξεκινούν από 18,27€ τελική τιμή για το Κέρκυρα-Αθήνα και 25,62€ τελική τιμή για το Κως-Αθήνα!Το Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με ένα δρομολόγιο και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα! 

Ταυτόχρονα, η SkyExpress στο χειμερινό πρόγραμμα αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για το Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή. Η SkyExpressγια την περίοδο 1Νοεμβρίου 2017 – 31 Μαρτίου 2018 αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...